Winkelmandje
Uw filters

Algemene actievoorwaarden en spelregels voor win- en reviewacties

1. Win- en reviewacties worden uitgeschreven door Christineleduc.nl gevestigd te Walsoorden. Deze gelden voor online, facebook en alle Christine le Duc filialen. Op win- en reviewacties zijn de vermelde actievoorwaarden en spelregels van toepassing die gemeld worden bij de desbetreffende win- of reviewactie. Bij ontbrekende actievoorwaarden en spelregels gelden deze algemene actievoorwaarden en spelregels voor win- en reviewacties.

2. Deelname aan win- en reviewacties is gratis.
Deelname via website: door het plaatsen van een bestelling en het gebruik maken van een desbetreffende gemelde P-code.
Deelname via facebook: door het plaatsen van een reactie op de desbetreffende facebookpost.
Deelname via één van onze filialen: door het inschrijven voor onze digitale nieuwsbrieven via het deelnameformulier bij één van onze filialen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een win- of reviewactie. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van een win- of reviewactie, kunnen van deelname worden uitgesloten.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimum leeftijd hebben van 18 jaar, woonachtig zijn in Nederland en geen betalingsachterstand hebben voor een eerder gedane bestelling bij Christine le Duc.
Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen of zoals vermeld wordt bij de desbetreffende actie.
Met uitzondering van Facebook, hier worden de social media regels nageleefd.

10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

11. Christine le Duc kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

12. Prijzen of gewonnen shoptegoeden zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen dan vermeld in de desbetreffende win- of reviewactie. Voor verkregen actie-, kortings- of vouchercodes gelden de voorwaarden zoals deze zijn beschreven in “Overig verkregen actie-, kortings-, of vouchercodes”.

13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Christine le Duc hiervoor zorg dragen.

14. Medewerkers van Christine le Duc zijn uitgesloten van deelname.

15. De persoonsgegevens die in het kader van win- en reviewacties worden verkregen, worden behandeld zoals staat omschreven in “Persoonsgegevens”.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Christine le Duc.

17. Christine le Duc handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Christine le Duc klantenservice per e-mail via: bestellingen@service.christineleduc.com

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die besteed wordt aan de samenstelling van de site en deze algemene actievoorwaarden en spelregels voor win- en reviewacties, kan Christine le Duc niet instaan voor de volledigheid, juistheid, of voortdurende actualisering van de prijzen, voorwaarden, gegevens en afbeeldingen.

Christine le Duc aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.