Winkelmandje
Uw filters

Algemene retour mogelijkheden

Terugsturen binnen 14 dagen mogelijk
Bij aankoop op afstand (zoals via een webwinkel) geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dit zogenoemde "herroepingsrecht" betekent dat je in principe alles wat je bij ons koopt, binnen 14 dagen (geteld vanaf de datum van ontvangst) zonder opgaaf van redenen (gratis) kunt retourneren, waarna je het aankoopbedrag terugkrijgt. Voorwaarde is wel dat het artikel onbeschadigd is en niet gebruikt. Uiteraard mag je de door jou bestelde artikelen eerst beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Uitzonderingen
In de Algemene Voorwaarden vind je bij Artikel 10, lid 6 en lid 8 enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht:
  • Slips, kousen, sexy speeltjes en andere artikelen bedoelt voor intiem lichamelijk gebruik, kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden indien de verpakking en/of verzegeling is verbroken 
  • De Verleidingsbon en artikelen die wij hebben laten maken volgens jouw specificaties (gepersonaliseerde artikelen) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht daar deze persoonlijk zijn van aard 
  • DVD's en elektronische apparatuur e.d met een verzegeling, kunnen als deze verpakking en/of verzegeling is verbroken, niet worden geretourneerd 
Defect artikel
Blijkt een artikel bij ontvangst defect te zijn, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Wat moet ik doen, als ik een artikel wil terugsturen?
Kijk hiervoor bij de vraag Instructies voor herroeping.

Waar kan ik mijn artikel naar retour sturen en zijn er kosten verbonden aan het terugsturen van artikelen?
Wil je je bestelling retour sturen dan kan dat naar het onderstaande adres:

Christine le Duc B.V.
DHL Referentie: CLD

Afd. Retouren
Watermolen 6
4751 VK OUD GASTEL


Wanneer je je retour via een DHL_Parcelshop verzendt, dan neemt Christine le Duc kosten op zich. Kies je echter voor verzending via een andere bezorger dan onze partner DHL dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Wanneer we je bestelling meegeven aan onze vervoerder DHL dan sturen we je op datzelfde moment de pakbon van je bestelling per mail naar je toe. Als attachment daarvan sturen we je tevens je service- en garantiekaart. Mocht je iets willen retourneren dan kun je hierop aangeven wat je retour zendt en met welke reden.

Gelieve deze kaart altijd bij te sluiten, zodat wij je retourzending correct kunnen verwerken.

Zodra jouw retour verwerkt is dan ontvang je daarvan een bevestiging via email.

Retourbewijs 
Als je de retourzending overdraagt aan de vervoerder, ontvang je een retourbewijs. Bewaar dit zorgvuldig!

Als ik een complete levering terugstuur, krijg ik dan ook de verzendkosten terug?
Ja, stuur je de gehele zending terug, dan krijg je van ons de aankoopsom plus de eerder in rekening gebrachte verzendkosten van € 2.95 terug.

Retourneren in een Christine le Duc winkel
Het is helaas niet mogelijk om via de site bestelde artikelen te retourneren of te ruilen in één van onze winkels. Klik hier voor de retour instructies. Wanneer je artikelen via de winkel had besteld dan dien je deze daar ook weer aan te bieden voor het retourneren of te ruilen.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.