Winkelmandje
Uw filters

Garantieprocedure

Christine le Duc garandeert de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van door Christine le Duc geleverde artikelen conform de aangeboden specificaties. Op de goederen zijn de wettelijke garantierechten van toepassing waarop door u als koper in voorkomende gevallen een beroep kan worden gedaan. De op de factuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Er kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie in de volgende gevallen:
  • Bij beschadiging door opzet of door nalatigheid 
  • Bij beschadiging door verkeerd gebruik of nalatig onderhoud 
  • Bij normale slijtage 
Mocht een artikel toch defect zijn of u het door u besteld artikel functioneert niet / niet goed, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor de aanvraag van een garantieformulier.

Wij verzoeken u om het defecte artikel zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na toekenning van het garantieformulier naar ons toe te sturen. Defecte retouren zonder garantieformulier of een niet volledig ingevuld garantieformulier worden niet in behandeling genomen en het artikel wordt op uw kosten naar u retour gezonden. 

De beschrijving en het retour adres van deze fabrieksgarantie is bijgevoegd bij het artikel dat je hebt aangeschaft. Bewaar deze informatie en jouw aankoopbewijs zorgvuldig om in de toekomst aanspraak te kunnen maken op jouw garantierecht bij deze fabrikant.

Bij een ongegronde klacht komen de gemaakte kosten voor uw rekening.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.