Winkelmandje
Uw filters

Hoe kan ik bestellen?

1. Ga naar het artikel van jouw keuze en klik op de button "In het winkelmandje"

2. Je kunt nu "Verder Winkelen" of "Naar je Winkelmandje"

3. Ben je klaar met shoppen, ga dan naar je Winkelmandje

Hier kan je eventueel nog de kleur of maat van jouw keuze wijzigen. Wanneer je een actiecode hebt dan kun je deze hier ook toevoegen.

4. Heb je alles ingevuld, klik dan op de button "Bestellen"

Was je nog niet ingelogd, of ben je een nieuwe klant, dan kan je je hier aanmelden.

5. In deze stap kan je eventueel een afwijkend bezorgadres ingeven

6. Kies hoe je wilt betalen

7. Afhankelijk van de gekozen betaalwijze, kan je nu je betaling afhandelen.

Na het afronden van de betaling, is je bestelling klaar en wordt deze in het systeem verwerkt.*
24 uur later heb jij je bestelling in huis! Klik hier voor het leverschema.

*Zodra je bestelling bij ons is verwerkt, sturen we je binnen 24 uur een bevestigingsmail.

Jouw bestelling wordt direct in ons systeem verwerkt. Het is daardoor niet mogelijk om je bestelling nog te wijzigen of te annuleren.

Het is ook mogelijk om in één van onze winkels te bestellen via een pc/tablet.
Je plaatst de bestelling met de hulp van de winkel medewerk(st)er
Je betaalt de bestelling direct via contant, pin of credit card.
Enkele dagen later ontvang je van de winkel bericht dat je de bestelling op kunt halen.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.