Winkelmandje
Uw filters

Levering

100% Discrete levering

Erotiek is iets persoonlijks, dat weten wij bij Christine le Duc als geen ander. Daarom kan je altijd 100% op onze discretie rekenen.

Jouw bestelling wordt discreet verzonden, zonder onze naam op de verpakking. Dat is een van de veilige garanties die Christine le Duc al haar klanten geeft. Zo blijft Erotiek Privé, wel zo´n prettig idee.

Let op: Het kan wel zijn dat wanneer je niet thuis bent dat de vervoerder je pakket afgeeft bij buren.


Door wie en wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij streven ernaar dat bestellingen die op werkdagen online voor 22:00 uur* binnenkomen nog dezelfde dag worden verzonden zodat we je bestelling de volgende (werk) dag bij je thuis kunnen aanbieden.


Let op: bestellingen die op vrijdag of in het weekend geplaatst zijn worden de maandag erop verzameld en verstuurd. De volgende dag, dinsdag, zal deze bij je aangeboden worden.

Het is niet mogelijk om rechtstreeks een afhaalpunt te kiezen als afhaaladres dit kan je doen zodra het bekend is wanneer je pakket geleverd gaat worden door DHL dan kan je nog ingrijpen in het afleverproces op de site van DHL. Je kunt er dan voor kiezen om je pakket bij een afhaalpunt af te halen of bv te laten leveren bij de buren of te laten bezorgen op een ander tijdstip.

Tip: Wil je er zeker van zijn dat je je bestelling nog voor het weekend in huis hebt bestel deze dan donderdag voor 22:00 uur.

Voor al onze verzendingen werken wij samen met onze verzendpartner DHL. Afhankelijk van de grootte van de verpakking van je bestelling zal deze aangeboden worden als pakket of buspakje.

DHL pakketten worden 4 keer aangeboden voor een afleverpoging. DHL buspakjes worden 2 keer aangeboden. 

Laat je jouw pakket afleveren op een postbusadres dan dien je rekening te houden met een minimale levertijd van 5-7 werkdagen. 

Je ontvangt van DHL Parcel in de ochtend een e-mail met daarop het dagdeel wanneer ze die dag bij jou langskomen met jouw pakket.

Wanneer je niet thuis bent en je pakket past niet in de brievenbus, dan kan het zijn dat DHL-Parcel het pakket aanbiedt bij de buren. Je ontvangt dan een kaart in de brievenbus met daarop het adres waar het pakket is bezorgd. Als de buren niet thuis zijn, laat de bezorger van DHL-Parcel een kaart achter in de brievenbus. Daarop vind je verdere instructies en DHL contactgegevens.

Verzendkosten
Voor orders via internet bedragen de verzendkosten bij verzending binnen Nederland € 3,95.
Voor orders via internet bedragen de verzendkosten naar verzending naar België € 4,95.

Bij deelleveringen uit één bestelling, worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.